Huisartsenpost Den Bosch

Tijdens de Avond-, Nacht- en Weekend-Uren (ANW) en officiële feestdagen is onze huisartsenpraktijk gesloten. Als u op deze momenten spoedzorg nodig heeft belt u het nummer van de huisartsenpost 088-8765050. In het onderstaande filmpje kunt u zien wat er met uw telefoontje gebeurt. Waarom stellen ze al deze vragen? Bekijk hier het filmpje:

Naar onze mening is een beroep doen op de huisartsenpost alleen noodzakelijk als er ook daadwerkelijk een spoedsituatie of levensbedreigende toestand aan de hand is. Alle dokters in de regio (ook dokter Nijboer en dokter van Alebeek) proberen gezamenlijk de huisartsenpost draaiende te houden, naast het werk overdag in hun eigen praktijken. Dit is alleen houdbaar als we proberen met zijn allen de huisartsenpost ook daadwerkelijk voor spoedgevallen te bewaren. Voor zorg die kan wachten zult u dan ook altijd terugverwezen worden naar het spreekuur van uw eigen huisarts. We proberen als huisartsenpraktijk Amaru er voor te zorgen dat als u ‘s ochtends tussen 8:00 en 10:00 uur belt, u ook altijd nog dezelfde dag terecht kunt.

Kijk voor meer informatie op de website van de huisartsenpost Den Bosch of raadpleeg een medewerker van onze praktijk!▪️

Terug naar Zorg in uw regio