Inschrijven als nieuwe patiënt

Gezien de huizengroei in Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk zijn we momenteel ALLEEN geopend voor patiënten die nog geen vaste huisarts in de gemeente Heusden hebben. We willen dat iedereen in hun eigen woonplaats de kans krijgt een huisarts te vinden. Bent u al patiënt bij ons maar uw gezinsleden nog niet dan is inschrijven eveneens mogelijk.

Procedure nieuwe aanmelding
Via het onderstaande formulier vult u per individu dat u wilt inschrijven uw naam en e-mailadres in. U krijgt een automatische email met het verzoek op een beveiligde website het inschrijfformulier in te vullen en te versturen (STAP 1).

LET OP: op het moment van het invullen en versturen van het inschrijfformulier bent u nog niet klaar. Als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en verzonden, volgt binnen enkele ogenblikken STAP 2: een email ter bevestiging van verzending en ontvangst van uw gegevens.

Het kan vervolgens enkele dagen duren voordat u een email krijgt dat het mogelijk is u in te schrijven en het verzoek deze omzetting zelf nog te melden bij uw huidige huisarts(enpraktijk)  (STAP 3).

STAP 4 is daadwerkelijk de bevestiging middels email dat de inschrijving voltooid is, uw medische dossier binnen is en u vanaf dat moment gebruik kunt maken van onze diensten.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”false”]