10-10-2023

Griepprik op donderdag 26 oktober

Op donderdag 26 oktober is het weer zover; de jaarlijkse griepvaccinatie. Als u binnen één van de risicogroepen behoort heeft u hiervoor van ons een persoonlijke uitnodiging gekregen met de post. Voor u is de griepprik gratis. U voorkomt hiermee geen griep, u voorkomt dat u ernstig ziek wordt van het griepvirus (influenza). Hierdoor kan bijvoorbeeld een ziekenhuisopname voorkomen worden. Voor meer informatie over griep of influenza, zie de onderstaande links hier;

Thuisarts.nl: Griep voorkomen

Thuisarts.nl: griep

De tijden waarop we prikken op donderdag 26 oktober zijn:

  • Tussen 15:00 en 17:00 uur
  • Tussen 18:15 en 19:30 uur

Als u de griepprik aan huis ontvangt heeft u hiervoor een speciale brief gekregen. In de dagen/weken na 26 oktober zullen we de prikken aan huis komen zetten. Bent u niet in staat om de prik op de praktijk te ontvangen, maar ontving u geen uitnodiging hiervoor? Bel dan met de doktersassistente om dit in te plannen en voortaan op de thuisprik-lijst te komen.

 

Corona-prik

Heeft u tegelijkertijd een oproep van de GGD gekregen voor een COVID-19 vaccinatie (Corona-prik)? Geen probleem, u kunt zelfs op dezelfde dag beide vaccinaties ontvangen. Bent u niet in staat een Corona-prik te halen op één van de priklocaties van de GGD? Geen probleem, de GGD zet deze keer ook prikken op verzoek bij u aan huis. De huisarts zal de Corona-prik niet meer thuis komen geven. Voor meer informatie over de Corona-prik, zie de onderstaande links hier:

Thuisarts.nl: Coronaprik

GGD-website: coronaprik