15-05-2018

Nieuwe website online

Vanaf mei 2018 is onze nieuwe website online!

 

Met de nieuwe website hopen we in te spelen op onze wens u nog betere persoonlijke up-to-date zorg te kunnen leveren. Een plek waar u een eerste stap kunt zetten op zoek naar antwoord op uw (medische) vragen en zoektocht naar de juiste persoon om u te helpen.

 

Wat kunt u verwachten van onze praktijk? Wie komt u daar tegen? Hoe bereid ik het gesprek bij de dokter op een goede manier voor? Wanneer kan ik bellen voor uitslagen?

 

De site voldoet aan de eisen van de nieuwe privacywetgeving (AVG). U kunt interactief een vraag aan de praktijk stellen met een beveiligd formulier. Dit is bedoeld voor administratieve vragen. Onze assistentes proberen uw vragen of opmerkingen binnen drie werkdagen te behandelen. We werken er hard aan in de toekomst nog meer online mogelijk te maken. Hierbij staat veiligheid van uw persoonlijke gegevens hoog in ‘t vaandel. Zodra hierin stappen gemaakt worden, leest u dat hier.

 

Mist u iets op deze site? Heeft u feedback, commentaar of opmerkingen? Vul onder het kopje ‘online dingen regelen‘ het contactformulier in!