Toekomstplannen praktijk

Nieuwe start, vertrouwde elementen

Vanaf 2022 start de huisartsenpraktijk Klein Vlijmen en volgt hiermee huisartsenpraktijk Amaru op. Vooralsnog blijft de praktijk op de vertrouwde lokatie aan de Wilhelminastraat 24A in Vlijmen. Enkele vertrouwde gezichten blijven in de vorm van huisarts Joris van Alebeek, assistente Thea en praktijkondersteuner Marjolanda Kennis. Nieuwe gezichten zijn huisarts Simone Heijnen, assistente Hilde en praktijkondersteuner GGZ Irma Heessels. De samenwerking met huisartsenpraktijk Nieuwkuijk blijft en wordt zelfs op sommige punten versterkt. De opzet blijft een klassieke huisartsenpraktijk te blijven met een beperkt aantal vaste hulpverleners.

Nieuwbouwplannen

Joris van Alebeek is als lid van coöperatie Gezondheidscentrum de Grassen betrokken bij de realisatie van een nieuw te bouwen gezondheidscentrum in de wijk de Grassen. Samen met de andere initiatiefnemers fysiotherapeuten John Hurkmans en Ilona Mandemakers en tandartsen Bas Prinsen en Toine Pooters wordt al jaren gewerkt aan een nieuw samenwerkingsverband tussen zorgverleners in Vlijmen. Op 2 november 2021 werd met de gemeente Heusden een intentieovereenkomst getekend ter realisatie van het gezondheidscentrum de Grassen.

 

***

Nieuw bezetting huisartsen (november 2022)

In verband met het afscheid van Simone Heijnen verwelkomen wij dokter Mara Heerebout en dokter Linda Hamers als vaste nieuwe waarnemend huisartsen op respectievelijk de maandag en dinsdag in de praktijk.

 

***

 

Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste informatie aangaande de toekomstplannen van de praktijk!